Romantiska Virgin River åter i juli

Virgin River är snart tillbaka. I juli landar den tredje säsongen av Netflix populära romantiska drama.

Virgin River var Netflix mest streamade serie efter att säsong två släpptes i november förra året. Fansen har inte behövt vänta särskilt länge på fortsättningen. Säsong tre landar hos streamingtjänsten redan den 9 juli.

Enligt Netflix officiella beskrivning så kan tittarna i den tredje säsongen förvänta sig en begravning, en brand, en skilsmässa, en orkan och en ny romans i en säsong full av olika nya vändningar.

Alexandra Breckenridge (American Horror Story) spelar änkan Melinda ”Mel” Monroe som efter att ha hittat en annons om ett jobb som barnmorska och sjuksköterska i den lilla fiktiva staden Virgin River mitt i den kaliforniska skogen bestämmer sig för att det är den perfekta platsen för att starta om på nytt och lämna alla smärtsamma minnen bakom sig. Men småstadslivet är inte fullt så enkelt som hon hade trott.

Martin Henderson (Grey’s Anatomy) spelar restaurangägaren Jack Sheridan, vars komplicerade kärlekshistoria med Melinda är en av seriens grundstenar. Vilket trailern för säsong tre tar fasta på.

Nya för säsongen är Zibby Allen (The Flash) som Jacks smarta och tuffa advokatsyster Brie och Stacey Farber (Superman & Lois) som Tara Anderson, dotter till Lilly (Lynda Boyd).

Virgin River är en bearbetning av en samling kärleksromaner med samma namn, författade av Robyn Carr. Det finns hela 21 Virgin River-romaner publicerade sedan 2007 så det finns gott om material för ytterligare säsonger.

Artikeln uppdaterad med trailer 2021-06-12.