Premiärdatum för säsong två av The Bear

Jeremy Allen White vann en Golden Globe för sin första stora roll efter Shameless. Den 22 juni är han och resten av restaurangpersonalen tillbaka i The Bear.

The Bear kom från ingenstans och blev en av förra sommarens stora tv-snackisar. FX-serien hade premiär på den amerikanska streamingtjänsten Hulu den 23 juni 2022 och förnyades bara tre veckor senare. Nästan på dagen ett år senare är det dags för säsong två. Det amerikanska premiärdatumet som FX nu offentliggjort är den 22 juni.

Utanför USA är det Disney+ som gäller för The Bear. Hela den första säsongen finns att streama på svenska Disney+ i väntan på den andra säsongen som landar den 2 augusti.

Jeremy Allen White spelar Carmen “Carmy” Berzatto, en ung kock som efter ett tragiskt dödsfall i familjen lämnar fine dining-världen för att ta hand om familjens sandwich-butik – The Original Beef of Chicagoland. Där måste “Carmy” balansera den själsdödande verkligheten som småföretagare, sin viljestarka och motsträviga kökspersonal och de ansträngda familjerelationerna med konsekvenserna av sin brors självmord.

I säsong två försöker “Carmy” Berzatto (White), Sydney Adamu (Ayo Edebiri) och Richard “Richie” Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) att transformera smörgåssyltan till ett ställe på en helt annan och högre nivå. Samtidigt gör de sina egna transformativa resor där de tvingas konfrontera sitt förflutna och fundera över vilka de vill vara i framtiden.

Artikeln uppdaterad med trailer 2023-05-15 och svenskt premiärdatum 2023-07-17.