Premiärdatum för Nine Perfect Strangers

Nine Perfect Strangers har fått ett premiärdatum. Den 18 augusti startar miniserien med Nicole Kidman och Melissa McCarthy.

Förväntningarna är skyhöga på Nine Perfect Strangers som återförenar producentduon David E Kelley och Nicole Kidman med författaren av Big Little Lies, Liane Moriarty. Att Nicole Kidman dessutom har sällskap av Melissa McCarthy och ett helt gäng A-skådisar framför kameran gör inte projektet mindre spännande.

Den Disneyägda streamingtjänsten Hulu har nu i en teaser släppt premiärdatumet för miniserien som utspelar sig på ett boutiquehotell och en hälsoresort där tillfrisknande och transformation utlovas för de nio stressade citymänniskor som anländer till platsen för att börja nya mer hälsosamma liv.

https://www.youtube.com/watch?v=sv3fA0D2cAk&t=38s

Nicole Kidman spelar Masha, målinriktad chef för resorten dit de nio främlingarna anländer utan att ana vad som väntar dem under den tio dagar långa retreaten. Melissa McCarthy spelar Francis, som är en av de nio gästerna som möts av en kultliknande verksamhet. Både Kidman och McCarthy är även exekutiva producenter för miniseriens åtta avsnitt.

I rollistan återfinns också Michael Shannon, Luke Evans, Bobby Cannavale, Regina Hall, Samara Weaving, Melvin Gregg, Asher Keddie, Grace Van Patten, Tiffany Boone och Manny Jacinto. 

Eftersom Hulu ingår i Disneyfamiljen ligger Disney+ Star närmast till hands för svenska streamare.