Trailer: Gästinhopp på rad i Only Murders in the Building

Det är fler än Meryl Streep och Paul Rudd som gästar den tredje säsongen av Only Murders in the Building. I trailern syns även Ashley Park, Jesse Williams, Jane Lynch, Tina Fey – och Matthew Broderick.

Veterankomikerna Steve Martin och Martin Short har tillsammans med artisten och skådespelaren Selena Gomez gjort komediserien Only Murders in the Building till en hit. De spelar Charles, Oliver och Mabel, en udda trio som förenas i fascinationen för true crime.

Serien har lockat till sig många namnkunniga gästskådespelare. Inför säsong tre har det varit mest buzz kring trefaldiga Oscarsvinnaren Meryl Streep. Känt sedan förut är att även Jesse Williams (Grey’s Anatomy), Ashley Park (Emily in Paris) och Andrea Martin (Great News) är nya för säsongen. Återvänder gör bland andra Paul Rudd, Tina Fey och Jane Lynch. Den nysläppta trailern avslöjar dessutom ytterligare en tidigare inte offentliggjord gästskådespelare, nämligen Matthew Broderick, aktuell även i Netflixserien Painkiller.

I finalen av säsong två gjorde serien ett hopp ett år framåt i tiden, och såg Ben Gilroy (Rudd) kollapsa på teaterscenen. Det bäddar för ännu en amatörutredning av true crime-vännerna, den här gången med assistans av Gilroys inte så framstående skådespelarkollega, Loretta Durkin (Streep), som hjälper trion med deras svåraste fall hittills.

Liksom den första säsongen har den tredje säsongen av Only Murders in the Building streamingpremiär i augusti (där emellan junipremiär). Den 8 augusti sker starten på Hulu i USA och på Disney+ i Sverige med de två första avsnitten.