De är nya i stalker-Joes You-universum

Charlotte Ritchie och Lukas Gage är klara för säsong fyra av Netflixserien You. Deras karaktärer ska försöka överleva i stalker-Joes dödliga värld.

You är Netflix hitserie baserad på Caroline Kepnes bästsäljande roman med samma namn (Du i svensk översättning). Gossip Girl-skådisen Penn Badgley spelar Joe Goldberg som utvecklar en sjuklig fixering i de kvinnor som han förälskar sig i. Konsekvensen blir förödande både för kvinnorna och deras omgivning.

Joe Goldberg såg ut att ha mött sin match i Victoria Pedrettis Love Quinn, men när säsong tre var över så var Joe på väg till Paris för att leta reda på sin senaste fixering, Marianne (Tati Gabrielle).

Inspelningen av säsong fyra har startat den här veckan och handlingen har då flyttat till London att döma av Netflix bild från inspelningsplatsen.

En av de nya karaktärerna spelas av brittiska Charlotte Ritchie, bekant från Netflixserien Feelgood och den brittiska originalversionen av Ghost.

Charlotte Ritchie spelar Kate som jobbar på ett galleri där hon dagligen hanterar temperamentsfulla konstnärer. Hon är dotter till en kaotisk och bohemisk ensamstående mor och har jobbat hårt för att ta sig dit hon nu befinner sig i livet. Kate är smart, självständig, misstänksam och väldigt lojal mot sina vänner. Allra särskilt när det kommer till sin bästa vän Lady Phoebe, som är snäll och lätt litar på andra men vars förmögenhet och kändisskap tenderar att locka opportunister. Kate själv föredrar ”arrangemang” före kärlek och dejtar därför självupptagne Malcolm. När Malcolm bjuder in Joe till deras privilegierade värld så ogillar Kate nykomligen och blir snabbt misstänksam.

Lukas Gage som setts i mindre roller i Euphoria och The White Lotus får i You sin första fasta roll i en serie. Han spelar Adam, en amerikan i förskingringen och yngste son till en förmögen magnat. Adam är känd för att misslyckas med att möta familjens förväntningar, men är en rolig partyvärd och risktagande entreprenör. Adam döljer en massa hemligheter och försöker glömma sina problem genom att självmedicinera. Om han älskar sin flickvän eller utnyttjar henne återstår att se, men klart är att han inte drar sig för att manipulera sina vänner.