Ny trailer: True Detective säsong 3

DELA

Förväntningarna byggs upp steg för steg. Nu har HBO släppt den officiella trailern för True Detective säsong tre med Mahershala Ali i huvudrollen.

HBO har på sedvanligt sätt försökt bygga upp förväntningarna kring antologiserien, vars första säsong var en jättesuccé och andra säsong en flopp. Först släpptes en teaser (se den här) och sedan de första bilderna (se dem här).

Den nya längre trailern ger en lite djupare inblick och mer förståelse för vad den nya säsongen har att erbjuda och hintar om att den har mer gemensamt med strukturen i den första säsongen än i den andra.

Nic Pizzolatto har denna gång skrivit en historia som spänner över flera decennier. Oscarvinnaren Mahershala Ali gör huvudrollen som Wayne Hays, en kriminaldetektiv från nordvästra Arkansas som vi möter vid tre olika tidpunkter i hans liv, varje gång lika plågad och förföljd av samma makabra och mystiska kriminalfall i hjärtat av Ozark. Stephen Dorff spelar hans poliskollega Roland West och Deborah Ayorinde har rollen som hans dotter Becca. Carmen Ejogo spelar en lärarinna, Amelia Reardon, som har anknytning till mordfallet och som Hays inleder en relation med.

Ray Fisher, Michael Greyeyes, Jon Tenney, Rhys Wakefield, Sarah Gadon, Emily Nelson, Brandon Flynn, Michael Graziadei, Josh Hopkins och Jodi Balfour medverkar också i säsong tre.

Den 14 januari drar True Detective igång på HBO Nordic.

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR