Ny trailer för Outlander säsong 3

Claire är tillbaka vid Franks sida i 1900-talets Boston när säsong 3 av det romantiska dramat Outlander inleds. Starz har precis släppt en ny trailer.

Lagom till Comic Con i San Diego, där hela Outlander-gänget kommer att framträda, har kabelkanalen Starz släppt en ny trailer för sitt romantiska succédrama, som i och med den tredje säsongen också nått fram till berättelsen i den tredje boken, Voyager (Sjöfararna), i Diana Gabaldons romansvit.

Där den första teasern var full av svepande vackra bilder på Jamie (Sam Heughan) i sin hemmiljö och Claire (Caitriona Balfe) på sjukhuset, så är den nya trailern präglad mycket mer av ångestframkallande känslor och svår vånda. Även om Claire och dottern Brianna nu återfinns i 1900-talets Boston så blir maken Frank (Tobias Menzies) snart varse om att hans hustru lämnade sitt hjärta i 1700-talets Skottland.

Den nya trailern hintar också om en viss tryckeributik i Edinburgh som fansen av Diana Gabaldons populära bokserie väntat länge på. Vi möter också för första gången lord John Grey (David Berry).

Den amerikansk-brittiska serien, som redan är förnyad även för en fjärde säsong, återvänder till kabelkanalen Starz den 10 september. Dagen därpå har Outlander, som även har en hängiven publik i Sverige, säsongpremiär på Viaplay.

För de som ännu inte upptäckt Outlander eller vill uppdatera sig inför premiären av säsong 3 finns de två första säsongerna att streama på såväl Viaplay som Netflix och HBO Nordic.