Psykologiskt kärleksdrama med Sam Heughan i The Couple Next Door

Sam Heughan har haft en episk kärlekshistoria med Caitriona Balfe i sju säsonger av Outlander. I The Couple Next Door ska han skapa kemi ihop med Eleanor Tomlinson.

Sam Heughan, Jessica de Gouw (Pennyworth), Alfred Enoch (How To Get Away With Murder) och Eleanor Tomlinson (Poldark) har huvudrollerna i den psykologiska thrillerserien The Couple Next Door.

Serien kommer från brittiska Channel 4 i ett samarbete med amerikanska Starz, vars största stjärna är Sam Heughan som utöver Outlander också gjort två säsonger av resedokumentären Men in Kilts.

“Det här är vår tredje serie med den briljanta skådespelaren och vi ser fram emot att se kemin som han och Eleanor skapar tillsammans i den här provokativa serien”, kommenterar Starz programchef Kathryn Busby.

I The Couple Next Door flyttar Evie (Tomlinson) och Pete (Enoch) till ett exklusivt kvarter, där de snabbt upptäcker att de befinner sig i en värld där folk skymtar bakom gardiner och där ångest är status. De finner vänskap i grannparet, tuffa polisen Danny (Heughan) och hans glamorösa hustru, yogainstruktören Becka (De Gouw). En ödesdiger natt blir de sexuellt intrasslade på ett sätt som kommer att förändra deras liv för alltid.

The Couple Next Door har premiär den 27 november på brittiska Channel 4 och kommer till USA och Kanada nästa år via Starz. SVT har köpt förstahandsrättigheterna i Sverige och all sex avsnitten kommer till SVT Play den 6 december. Starzplay och Viaplay aktuella som streaminghem så småningom.

Channel 4 har begränsat tillgängligheten för den suggestiva trailern, men Sam Heughan har gett den en bredare spridning.