Ny explosiv tv-relation för Jodie Comer

Jodie Comer följer upp Killing Eve med en serie där hon hamnar i en ny explosiv relation. Big Swiss heter HBO-projektet som Liverpool-stjärnan också ska producera.

Jodie Comer hade visserligen synts i flera brittiska serier innan hon fick rollen i BBC Americas Killing Eve, men det är porträttet av den sociopatiska lönnmördaren Villanelle som inneburit det stora genombrottet och bland annat belönat henne med en Emmy.

Den fjärde och sista säsongen av Killing Eve kan i Sverige följas på HBO Max. I april får vi veta upplösningen på den katt-och-råtta-lek som pågått sedan starten mellan Jodie Comers Villanelle och Sandra Ohs Eve Polastri. Deras förhållande har varit komplicerat och hettats upp av Comers och Ohs utmärkta kemi.

Deadline Hollywood har avslöjat att Jodie Comers nästa tv-roll också präglas av en intensiv relation. HBO-projektet Big Swiss bygger på en kommande bok av Jen Beagin, som också ska vara med och producera tv-serien ihop med Jodie Comer.

Big Swiss följer en kvinna, Flavia, som startat ett nytt liv och ägnar sig åt att anonymt transkribera sexterapi-sessioner. Flavia blir fixerad vid en av patienterna, vilket enligt synopsis leder till ett explosivt förhållande mellan de två.

Stjärnregissören Adam McKays produktionsbolag Hyperobject Industries är också inblandat i projektet som uppges ha hamnat hos HBO efter en hård budgivningsrunda med 14 intressenter.