Lucy Liu till Netflix heta Tom Wolfe-serie

Det var redan ett hett projekt med namn som David E Kelley, Regina King, Jeff Daniels och Diane Lane. Nu har även Lucy Liu anslutit till Tom Wolfe-serien A Man in Full.

I november förra året kunde Variety berätta att två av Hollywood-tv:s största namn hittat varandra i ett projekt som ska utmynna i en miniserie baserad på Tom Wolfes roman A Man in Full från 1998. David E Kelley är manusförfattare, exekutiv producent och showrunner. Regina King delar det exekutiva producentansvaret och ska även regissera de tre första avsnitten av Netflixserien.

Nu börjar även castingen ta form. Två av de ledande rollerna görs av Jeff Daniels och Diane Lane som nu fått sällskap av Lucy Liu. I rollistan finns även William Jackson Harper, Aml Ameen, Tom Pelphrey, Sarah Jones, Jon Michael Hill och Chanté Adams.

Netflix har beställt sex avsnitt av serien som handlar om hur politik och affärsliv kolliderar när fastighetsmagnaten Charlie Croker plötsligt blir bankrutt. Croker försöker försvara sitt imperium mot de som försöker kapitalisera på hans olycka. Charlie Croker spelas av Jeff Daniels och ex-hustrun Martha Croker av Diane Lane.

Lucy Liu ska spela Joyce Newman, grundare av ett framgångsrikt skönhetsföretag och med ett krismedvetande som hotar både vänskapsband och affärer.