Klart för ny säsong i köket på The Bear

Jeremy Allen White huserar numera i ett restaurangkök. Shameless-stjärnans nya serie The Bear har redan förnyats.

The Bear har blivit en av sommarens tv-snackisar. FX-serien hade premiär på den amerikanska streamingtjänsten Hulu den 23 juni, och har nu bara tre veckor senare förnyats av FX för en andra säsong.

Utanför USA är det Disney+ som gäller för The Bear. Fortfarande har dock inget svenskt premiärdatum annonserats av Disney+.

Jeremy Allen White spelar Carmen “Carmy” Berzatto, en ung kock som efter ett tragiskt dödsfall i familjen lämnar fine dining-världen för att ta hand om familjens sandwich-butik – The Original Beef of Chicagoland. Där måste Carmy balansera den själsdödande verkligheten som småföretagare, sin viljestarka och motsträviga kökspersonal och de ansträngda familjerelationerna med konsekvenserna av sin brors självmord.

“The Bear har överträffat våra vildaste kreativa, kritiska och kommersiella förväntningar. Vi uppskattar djupt det briljanta arbetet lett av skaparen och showrunner Christopher Storer och hans showrunner-kollega Joanna Calo. Jeremy Allen Whites insats är spektakulär, det gäller även för hans skådespelarkollegor Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Abby Elliott, Lionel Boyce och Liza Colón-Zayas. Vi kan inte vänta på att komma igång med säsong två”, säger Eric Schrier, FX Entertainment President, i ett uttalande.