Klart för ny säsong av Your Honor

Bryan Cranston återkommer som domaren Michael Desiato. Showtime har nu fått alla pusselbitar på plats för en andra säsong av Your Honor.

Bryan Cranston har poppat upp på olika ställen, men Your Honor är den första serien i en ledande roll sedan hans mångfaldigt Emmybelönade roll i Breaking Bad. Även denna gång har det varit receptet för en succé. Enligt Showtime är Your Honors första säsong kabelkanalens mest tittade någonsin.

Till skillnad från Breaking Bad så lanserades Your Honor som en miniserie. Därför var det långt ifrån självklart att serien skulle få en fortsättning, men Showtime har nu fått ihop pusselbitarna för en andra säsong.

Viktigast har förstås varit att locka tillbaka Bryan Cranston. Hans karaktär Michael Desiato är en respekterad domare i New Orleans. Men när tonårssonen Adam (Hunter Doohan) blir inblandad i en smitolycka och det visar sig att personen som dödats är son till en fruktad ledare i en kriminell familj hamnar han i en härva av lögner och omöjliga val i försöken att skydda sin son.

I Sverige är det HBO Nordic som har rättigheterna till Your Honor.