Cranston och Your Honor åter i december

Bryan Cranstons tid som domare är snart över. I december inleds den andra säsongen av Your Honor. Enligt Cranston själv är det också den sista.

Bryan Cranston har poppat upp på olika ställen de senaste åren, men Your Honor är den första ledande tv-rollen sedan hans mångfaldigt Emmybelönade roll som Walter White i Breaking Bad. Det är säkert Showtime tacksamma för. Kabelkanalen har skrutit med att Your Honors första säsong är kabelkanalens mest tittade någonsin.

Till skillnad från Breaking Bad så lanserades Your Honor inledningsvis som en miniserie. Därför var det långt ifrån självklart att serien skulle få en fortsättning, men Showtime fick till slut ihop pusselbitarna för en andra säsong.

Viktigast var förstås att locka tillbaka Bryan Cranston. Hans karaktär Michael Desiato är en respekterad domare i New Orleans. Men när tonårssonen Adam (Hunter Doohan) blir inblandad i en smitolycka och det visar sig att personen som dödats är son till en fruktad ledare i en kriminell familj hamnar domaren i en härva av lögner och omöjliga val i försöken att skydda sin son.

Den andra säsongen av Your Honor har premiär på den amerikanska kabelkanalen Showtime den 11 december. Showtime har inte bekräftat men Bryan Cranston har själv sagt att serien avslutas med säsong två.

I Sverige är det HBO Max som har rättigheterna till serien som säkert också lär dyka upp på den nya streamingtjänsten Skyshowtime vad det lider.