Skäggig Cranston i försenad Your Honor

Det dröjer en extra månad innan vi får se Bryan Cranstons nya yviga skägg i Your Honor. Showtime har skjutit fram premiären av säsong två till januari.

Den andra säsongen av Your Honor skulle ha haft premiär på den amerikanska kabelkanalen Showtime den 11 december. Nu återkommer serien i stället den 15 januari, meddelar Showtime som samtidigt släppt den första bilden från den nya säsongen.

Bryan Cranston spelar i sin första tv-huvudroll sedan Breaking Bad, domaren Michael Desiato, en respekterad domare i New Orleans. När tonårssonen Adam (Hunter Doohan) blir inblandad i en smitolycka och det visar sig att personen som dödats är son till en fruktad ledare i en kriminell familj hamnar domaren i en härva av lögner och omöjliga val i försöken att skydda sin son.

På den nysläppta bilden syns en sliten och skäggig domare och far i sorg efter den tragiska avslutningen av säsong ett.

Bryan Cranston har i säsong två sällskap av Michael Stuhlbarg, Hope Davis och Isiah Whitlock Jr samt i gästroller Rosie Perez, Margo Martindale och Amy Landecker.

I Sverige är det HBO Max som har rättigheterna till Your Honor som säkert också lär dyka upp på den nya streamingtjänsten Skyshowtime vad det lider. Showtime har inte bekräftat, men säsong två är enligt Bryan Cranston också den sista för Your Honor.