Första bilderna: John Cho i Cowboy Bebop

John Cho är en cool prisjägare i live action-versionen av Cowboy Bebop. Netflix har nu släppt de första bilderna och premiärdatumet.

Det har tagit sin tid och varit en del gupp på vägen men nu är streamingjätten redo att släppa ut sin live action-version av Cowboy Bebop ut i världen. Den 19 november blir de tio avsnitten tillgängliga.

Den populära japanska animerade originalserien från slutet av 1990-talet hämtade inspiration från flera olika genrer; science fiction, western och film noir. Handlingen var satt till år 2071 och följde ett gäng prisjägare, även benämnda som cowboys, som reste runt i ett rymdskepp kallat Bebop.

I den nya live action-versionen spelas den coola prisjägaren Spike Spiegel av John Cho (Star Trek). Rymdcowboyen jagar kriminella runt galaxen tillsammans med sin före detta poliskollega Jet Black (Mustafa Shakir), bedragerskan Faye Valentine (Daniella Pineda), unga hackaren Ed och corgin Ein. Alex Hassell spelar Spikes antagonist Vicious.

Vem som spelar Ed är ännu inte känt, hans finns heller inte med på de första bilderna som Netflix precis har offentliggjort:

john Cho som Spike Spiegel, Mustafa Shakir som Jet Black och Daniella Pineda som Faye Valentine. Foto: Geoffrey Short/Netflix
Mustafa Shakir som Jet Black. Foto: Geoffrey Short/Netflix.
John Cho som Spike Spiegel. Foto: Kirsty Griffin/Netflix
Daniella Pineda som Faye Valentine. Foto Geoffrey Short/Netflix
Foto: Nicola Dove/Netflix
John Cho som Spike Spiegel. Geoffrey Short/Netflix
John Cho som Spike Spiegel igen. Foto: Nicola Dove/Netflix