Klart för fler avsnitt av The Sandman

Drömmarna tar inte slut. Neil Gaimans fantasyserie The Sandman får en fortsättning hos Netflix, men det är oklart i vilken omfattning.

The Sandman är en mörk fantasyberättelse med Neil Gaimans vanliga mix av samtida fiktion, historiskt drama och moderna myter. Det är en dyr produktion så en förnyelse har inte varit självklar trots en, enligt Neil Gaiman, stor tv-publik.

Gaiman och Netflix har nu bekräftat att det blir en fortsättning, men streamingjätten undviker att tala om en andra säsong eller om ett specifikt antal avsnitt. I stället meddelas bara att det blir “fler avsnitt och berättelser bearbetade från flera serieromaner.”

Neil Gaimans uttalande: “Det är ett sant nöje att säga att, i samarbete med Netflix och Warner Bros, kommer Allan Heinberg, David Goyer och jag att ge liv år fler Sandman-berättelser. Det några fantastiska historier som väntar Morpheus och resten av dem (för att inte nämna fler medlemmar från Endless-familjen att möta. Inga kommer att bli gladare för detta är Sandmans skådespelare och crew: de är de största Sandman-fansen. Och nu är det dags att återgå till arbetet En familjemiddag väntar. Och Lucifer väntar på Morpheus återkomst till helvetet”.