Kidman och McCarthy gör miniserie ihop

Nine Perfect Strangers får en allt starkare ensemble. Nicole Kidman har fått sällskap av Melissa McCarthy och Manny Jacinto i den nya Liane Moriarty-bearbetningen.

Storstjärnan Nicole Kidman har minst fem olika tv-projekt på gång som skådespelare och producent. Ett av dessa är Nine Perfect Strangers som återförenar Kidman med David E Kelley. Efter Big Little Lies bearbetar manusdoktorn nu ytterligare en roman av den australiska författaren Liane Moriarty. Denna gång ihop med John Henry Butterworth.

Nine Perfect Strangers gavs ut 2018 och utspelar sig på ett boutiquehotell och hälsoresort som utlovar tillfrisknande och transformation för de nio stressade citymänniskor som anländer till platsen för att börja sina nya mer hälsosamma liv.

Nicole Kidman ska spela Masha, den målinriktade chefen för resorten dit de nio främlingarna anländer utan att ana vad som väntar dem under den tio dagar långa retreaten. Melissa McCarthy ska i sin första större tv-roll sedan Mike & Molly slutade 2016 spela Francis, som är en av de nio gästerna. Både Kidman och McCarthy ska också fungera som exekutiva producenter för miniserien.

Manny Jacinto, som fick sitt genombrott i The Good Place, ska spela Yao, ett entusiastiskt mansbarn med hipstervibe. Efter en nära-döden-upplevelse slutar han upp som Mashas högra hand med en stark övertygelse om att hennes budskap är det rätta.

Den amerikanska streamingtjänsten Hulu har köpt miniserien som väntas få premiär 2021 om inte coronapandemin sätter käppar i hjulet för tidsplanen.