Union och Alba snart åter på Viaplay

Tv-spinoffen till filmen Bad Boys II är inne på sin andra säsong. Den 9 juni återvänder Jessica Alba och Gabrielle Union till Viaplay med LA’s Finest.

Actionfilmen Bad Boys II med Will Smith och Martin Lawrence i huvudrollerna kom 2003. Gabrielle Union spelade Syd Byrnett, lillasyster till Martin Lawrence karaktär Marcus Burnett.

16 år senare fick specialagent Syd Byrnett sin egen spinoff. I tv-serien LA’s Finest paras hon ihop med Nancy McKenna (Jessica Alba), en kvinnlig LAPD-kollega med ett hemligt förflutet som yrkeskriminell.

I den andra säsongen av kriminalserien sörjer Syd Burnett att en vän plötsligt gått bort och letar svar på obesvarade frågor. Nancy McKenna försöker å sin sida att komma över Izzys kidnappning och försöker också lappa ihop sitt spruckna äktenskap.

LA’s Finest har i USA fört en undanskymd tillvaro på Spectrums video-on-demand-tjänst – men har nu sent omsider fått ett hem på en etablerad kanal. Fox börjar sända den första säsongen i höst. Viaplay har däremot hängt med från början och är nu framme vid säsong två, som alltså drar igång på den svenska streamingtjänsten den 9 juni.