Nicole Kidman välkomnar Liv Ullmann till Nine Perfect Strangers

Nine Perfect Strangers får en andra säsong. Nicole Kidman återvänder som wellness-gurun Masha. Den här gången välkomnar hon bland andra Liv Ullmann till en ny hälsoresort.

Nine Perfect Strangers utspelar sig precis som HBO-serien The White Lotus på en lyxresort. Båda serierna lanserades från början som miniserier, men Mike White har redan haft stora framgångar med den andra säsongen av The White Lotus. Nu visar det sig att det blir en fortsättning även på Nine Perfect Strangers.

Den första säsongen återförenade producentduon David E Kelley och Nicole Kidman med författaren av Big Little Lies, Liane Moriarty.

I säsong två förflyttas handlingen till de schweiziska alperna. I övrigt gäller samma formula. Nio stressade citymänniskor, som inte känner varandra men som alla vill börja nya mer hälsosamma liv, anländer till ett boutiquehotell på en hälsoresort där tillfrisknande och transformation utlovas av Nicole Kidmans wellness-guru.

Bland de nya gästerna återfinns ingen mindre än 84-åriga Sverigebekanta Liv Ullmann. Maisie Richardson-Sellers (DC’s Legends of Tomorrow), Dolly De Leon (Triangle of Sadness) och Aras Aydin (Cherry Season) finns också på gästlistan. Att även Murray Bartlett, enligt Variety, är aktuell för en roll innebär ytterligare en likhet med The White Lotus. Bartlett vann en birolls-Emmy för sin insats i den första säsongen av HBO-serien.

Den första säsongen av Nine Perfect Strangers hade premiär på amerikanska Hulu i september 2021. I Sverige kan serien streamas hos Amazon Prime under namnet Nio främlingar.