Inspelning av Kathryn Hahns nya serie

I väntan på ett nytt kapitel om Marvel-karaktären Agatha Harkness spelar Kathryn Hahn in en serie baserad på bästsäljaren Tiny Beautiful Things.

Kathryn Hahn spelade häxan Agatha Harkness i WandaVision så framgångsrikt att Marvel beslutade sig för att ge karaktären en egen serie. I väntan på att Agatha: Coven of Chaos ska bli av har Hahn precis påbörjat inspelningen av en annan dramaserie.

Det blev inget av projektet där Kathryn Hahn skulle porträttera komikern Joan Rivers, i stället handlar det om en Hulu-serie baserad på Cheryl Strayeds bästsäljande bok Tiny Beautiful Things. Den handlar om en kvinna som motvilligt blir känd som “Dear Sugar,” en uppskattad anonym rådgivande kolumnist vars eget liv är på väg att falla sönder.

Enligt synopsis är historien berättad i flers tidslinjer med en förvånansvärd närhet, nerv och uppriktighet.

Det har varit en sådan ära att arbeta med Cheryl Strayed – en författare som haft sådan djup påverkan på mitt liv – och tillsammans med fantastiska författare bearbeta hennes bok till en serie”, säger seriens skapare och showrunner Liz Tigelaar i ett uttalande.

Kathryn Hahn under den första inspelningsdagen med boken i hand. Foto: Hello Sunshine

Liz Tigelaar fortsätter: “Precis som Dear Sugar, kolumnen hon hade hand om, så bidrar Cheryl med medkänsla, vishet, humor och kärlek till allt hon gör, och den här serien är inget undantag. Jag är överlycklig över att arbeta med Kathryn Hahn, vars gåva är att förse de komplicerade karaktärerna hon porträtterar med humor, äkthet och sårbarhet.”

Liz Tigelaar senaste projekt, Little Fires Everywhere, var ett samarbete med Reese Witherspoons produktionsbolag Hello Sunshine. Det är även Tiny Beautiful Things. Cheryl Strayed är också bekant med Hello Sunshine sedan förut. Hon skrev förlagan till Wild, filmen som gav Reese Witherspoon en Oscar och Laura Dern en nominering. Hahn, Tigelaar, Strayed, Witherspoon och Dern är alla producenter för Tiny Beautiful Thing.