Hämndbegär i Amazon-serien Wilderness

Jenna Coleman och Oliver Jackson-Cohen har de ledande rollerna när Amazon gör tv-serie av B E Jones thriller- och hämndroman Wilderness.

Wilderness är en komplicerad och skruvad kärlekshistoria där drömsemestern förvandlas till en mardröm. Det äkta paret spelas av Jenna Coleman, känd från Doctor Who och senast The Serpent, och Oliver Jackson-Cohen från The Haunting of Hill House och aktuell även i Apple-serien Surface.

Precis som i romanen handlar Amazons thrillerserie om det brittiska paret Liv (Coleman) och Will (Jackson-Cohen) som på ytan verkar ha allt: ett stadigt äktenskap, ett glamoröst nytt liv i New York tusentals mil från hemstaden och fortfarande unga nog att känna att hela livet ligger framför dem.

Ända tills Liv får kännedom om Wills affär. Hjärtesorgen byts snabbt ut mot ilska. Hämnd är hennes enda alternativ. När Will föreslår att de ska ta en trip runt en episk amerikansk nationalpark för att ge deras förhållande en nystart vet Liv precis vad hon ska göra.

Inspelningen av Wilderness startar den här månaden och den färdiga serien väntas till Amazon Prime Video någon gång nästa år.