Trailer: Gugu Mbatha-Raw i Surface

En psykologisk thriller med en oväntad kärlekstriangel. Apple TV+ har släppt trailern för Surface med Gugu Mbatha-Raw som huvudpersonen Sophie. 

Gugu Mbatha-Raw har synts i många film- och tv-sammanhang, bland annat i det Emmy-belönade Black Mirror-avsnittet San Junipero och i Marvel-serien om Loki. Hon medverkade även i den första säsongen av The Morning Show på Apple TV+. Surface, som också är en Apple-serie, är den brittiska skådespelerskans första huvudroll i en tv-serie.

Gugu Mbatha-Raw spelar Sophie, en kvinna som drabbats av en traumatisk huvudskada som orsakat kraftiga minnesförluster, troligen ett resultat av ett självmordsförsök. Hon försöker sätta ihop pusselbitarna av sitt liv med hjälp av make och vänner, men börjar misstänka att det liv som hon sägs ha levt inte är det liv som hon faktiskt har levt.

Gugu Mbatha-Raw i Surface som har premiär den 29 juli Foto: Apple TV+.

 “Men om mitt var så perfekt, varför försökte jag då avsluta det?”, frågor Sophie i trailern för den psykologiska thrillerserien som ställer frågor om identitet, om vi är förprogrammerade att bli de vi ¨är eller om vi kan välja vår egen identitet.

Oliver Jackson-Cohen (The Haunting of Hill House) spelar Sophies make och Stephan James (Homecoming) en mystisk man som varnar henne för att lita på sin make.

I rollistan finns även Ari Graynor (I’m Dying Up Here), Marianne Jean-Baptiste (Secrets & Lies), François Arnaud (I Killed My Mother) och Millie Brady (Pride and Prejudice).

De första tre avsnitten av Surface har premiär den 29 juli. Därefter släpps ett avsnitt i veckan.