Taylor Swift debuterar låt i trailern för Wilderness

Otroheten förvandlar drömsemestern till en mardröm. De starka känslorna hos Jenna Colemans Liv ackompanjeras av Taylor Swift i den nysläppta teasern för Wilderness. 

Wilderness är Brit Marnie Dickens bearbetning av B E Jones thriller- och hämndroman med samma namn. Den psykologiska thrillerserien kommer den 15 september till Amazon Prime Video som tycks ha etablerat en speciell relation till Taylor Swift.

Tidigare har megastjärnas musik hörts i trailers för The Summer I Turned Pretty. I trailern för Wilderness gör Swifts nyinspelning av ‘Look What You Made Me Do (Taylor’s Version) global debut.

Den nyinspelade Taylor Swift-låten, som ursprungligen gavs ut på albumet Reputation, kommer också vara en del av introt för själva serien och reflektera huvudpersonen Livs transformation.

En hommage till låttiteln har också letat sig in i Amazons beskrivning av handlingen och i seriens nya poster.

“Liv blir skådespelaren som spelar huvudrollen i Wills mardrömmar efter att hon fått kännedom om hans svek och hjärtesorgen “swiftly” följs av en annan känsla: raseri. Paret ger sig ut på den amerikanska road trip som Liv fantiserat om ända sedan hon var liten; från Grand Canyon och vidare genom Yosemite, innan den avslutas med ett hedonistiskt veckoslut i Las Vegas. För Will är det en chans att gottgöra det han ställt till med, för Liv är det något helt annat – ett landskap där det ständigt sker olyckor. Den perfekta platsen för hämnd. Look what he made her do…”

De ledande rollerna som det brittiska paret Liv och Will görs av Jenna Coleman, mest känd från Doctor Who, och Oliver Jackson-Cohen från The Haunting of Hill House. På ytan har Liv och Will allt: ett stadigt äktenskap, ett glamoröst nytt liv i New York tusentals mil från hemstaden och de är fortfarande unga nog att känna att hela livet ligger framför dem. 

Ja, det vill säga ända tills Liv får kännedom om Wills kärleksaffär. Det är Will som föreslår att de ska ta en trip runt en episk amerikansk nationalpark för att ge förhållandet en nystart.  

När paret befinner sig i nationalparken stöter de på Wills kollega Cara, en ung amerikansk kvinna med ett framgångsrik karriär och en pojkvän, Garth, som avgudar henne. Tillsammans beger sig kvartetten tillsammans ut på hajk i parken, och Cara och Garth finner sig snart insnärjda i Will och Livs liv på ett sätt som ändrar kursen för alla inblandade.

Cara och Garth spelas av Ashley Benson, som slog igenom i Pretty Little Liars, och Eric Balfour, som gjort mindre roller i en rad tv-serier och även är sångare i gruppen Born as Ghosts