Första teasern: Transparent säsong 2

Förra årets stora och udda överraskning i komedifacket är snart tillbaka. Den första teasern för Transparent kan också ses som en spoiler.

Jill Soloways banbrytande serie om transsexuella Maura och resten av den dysfunktionella familjen Pfefferman har kammat hem priser på gala efter gala. Senast på Emmygalan i september belönades Jeffrey Tambor med en statyett för bästa manliga huvudroll i en komedi och Soloway själv fick pris för bästa regi. Det var också första gången som streamingtjänsten Amazon fanns med i Emmy-racet. Transparent har fått beröm för att berätta en historia som bryter ny mark och för att ha transpersoner både framför och bakom kameran.

I december släpps hela den andra säsongen av Transparent och i dag landade den första teasern. Den kan också betraktas som en spoiler. I teasern samlas hela familjen Pfefferman för ett bröllopsfoto och det är precis lika charmfullt kaotiskt som man kan förvänta sig. Spoilervarning: Det ser ut som om det är Sarah (Amy Landecker) och Tammy (Melora Hardin) som bestämt sig för att knyta hymnens band.

Videon avslöjar också att premiären är uppskjuten en vecka. Tidigare har Amazon Studios utlovat nya avsnitt den 4 december, men vi får alltså vänta till den 11 december. Hela den första säsongen av Transparent finns att streama på Viaplay som förhoppningsvis också kommer att göra säsong 2 tillgänglig.

2 thoughts on “Första teasern: Transparent säsong 2

 1. ”Som det ser ut i dagsläget har vi inte rättigheterna till säsong 2 av
  Transparent, men det vore absolut roligt att få in även denna säsong
  till utbudet. Jag har sett till att ta vidare din goda fråga som ett
  önskemål till utbudsavdelningen, så får vi hoppas på att vi lyckas kamma
  hem rättigheterna till även den andra säsongen.”
  – säger Viaplay om detta… :-/

  1. Hej Jimi,

   Vi kan glädja dig med att det nu är klart att Transparent säsong 2 kommer till Viaplay. Premiär den 12 december.
   Följ oss gärna på Facebook, vi heter Stream Sverige där, så får du snabbt ta del av våra nyheter från tv-världen.

   Vänligen,
   Mona Johansson
   chefredaktör

Comments are closed.