Ännu en American Horror Story 2016

American Horror Story fortsätter sprida skräck även nästa år. Ryan Murphy-antologin har redan förnyats för en sjätte säsong av kanalen FX.

American Horror Story berättar en separat historia varje säsong. De fyra första säsongerna med Jessica Lange som Ryan Murphys leading lady och den senaste, American Horror Story: Hotel som sänds just nu, med Lady Gaga som Murphys musa.

Den sjätte säsongen har ännu vare sig titel eller tema, och huruvida Lady Gaga eller rent av Jessica Lange kommer att medverka framgår inte. Däremot kan man nog vara rätt säker på att flera av Murphys andra favoritskådespelare, som Sarah Paulson och Kathy Bates, kommer att återvända.

American Horror Story-franchisen, som skapats av Ryan Murphy och hans radarpartner Brad Falchuck, är den största tittarframgången i kanalens historia så det är inte någon överraskning av FX vill fortsätta samarbetet med sina guldkalvar.

Lady Gaga & Co lär dyka upp på Kanal 9 senare i vinter och i kan i så fall förmodligen också streamas via den nya tjänsten Dplay.