Blindspot har redan klart med säsong 2

DELA
BLINDSPOT -- "Eight Slim Grins" Episode 103 -- Pictured: (l-r) Jaimie Alexander as Jane Doe, Johnny Whitworth as Ruggedly Handsome Man -- (Photo by: Peter Kramer/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images)

Den första av höstens seriedebutanter som förnyas heter Blindspot. NBC har redan gett klartecken för en andra säsong av actionserien.

Höstsäsongen har inte varit någon höjdare för network-bolagen i USA. Merparten av de nya serierna kämpar med halvdana tittarsiffror och något genombrott i närheten av förra säsongens Empire har vi ännu inte sett skymten av. Men några serier lär i alla fall överleva den första säsongen. Det handlar om Quantico, Supergirl, Limitless och Blindspot. Och det är alltså Martin Geros actionpackade NBC-serie som är allra först att förnyas för en andra säsong. Och det sker rekordtidigt.

”Vi är överlyckliga över succén med Blindspot och vill tacka våra producenter och skådespelare för att de har skapat en av de mest fängslande tv-serierna. Vi är mycket spända på att se vad den andra säsongen kommer att innehålla”, säger Jennifer Sake som är chef för NBC Entertainment.

Blindspot inleds med att en kvinna (spelad av Jaimie Alexander) hittas naken i en sportväska på Times Square i New York. Hon har förlorat minnet, men har hela kroppen täckt av mystiska tatueringar. FBI börjar följa kartan på hennes kropp för att spåra hennes identitet och på vägen också avslöja en stor konspiration. Här är en trailer:

Stream Sverige väntar fortfarande på att någon streamingtjänst eller kanal ska ta Blindspot till de svenska tittarna.