Första bilderna från House of the Dragon

Det är bara ett par veckor sedan produktionen drog igång, men HBO har redan släppt de första bilderna från Game of Thrones-spinoffen House of the Dragon.

HBO har ett helt gäng spinoff-serier under utveckling, men det är bara en som kommit hela vägen till beställd serie. Det är Ryan Condals och Miguel Sapochnis skapelse House of the Dragon.

Den så kallade prequelserien bygger på Fire & Blood (Eld & Blod), den första delen av George RR Martins berättelse om huset Targaryen. Pilotavsnittet utspelar sig 300 år före händelserna i Game of Thrones och serien kommer att utforska det ökända Targaryen-inbördeskriget, kallat Dance of Dragons.

Efter den kontroversiella sista säsongen av Game of Thrones har beskedet om spinoffserien fått ett blandat bemötande. Kanske är det därför som HBO är så ivriga att berätta om varje steg i processen. För två veckor sedan släpptes bilder från den första genomläsningen med skådespelarna. Det följs nu med de första bilderna från inspelningen.

Förutom bilden ovan på Emma D’Arcy som prinsessan Rhaenyra Targaryen och Matt Smith som prins Daemon Targaryen återfinns ytterligare karaktärer på de två bilderna nedan.

Olivia Cooke som Alicent Hightower och Rhys Ifans som Otto Hightower. Foto: HBO
Steve Toussaint som The Sea Snake. Foto: HBO

House of the Dragon kommer att ha premiär på HBO någon gång under nästa år.