Första bilderna från Pam and Tommy

Lily James och Sebastian Stan transformeras till Pamela Anderson och Tommy Lee i en ny miniserie. Nu finns de första bilderna från Pam & Tommy.

Sebastian Stan har precis synts som Bucky Barnes i The Falcon and the Winter Soldier på Disney+. Lily James är aktuell i den brittiska miniserien The Pursuit of Love med premiär på BBC den 9 maj och senare på Amazon. Tillsammans har de två nu transformerats till kändisparet från 1990-talet, Mötley Crue-trummisen Tommy Lee och Baywatch-stjärnan Pamela Anderson.

I miniserien Pam & Tommy skildras kändisparets tumultartade liv tillsammans. Den amerikanska streamingtjänsten Hulu har precis släppt de första bilderna där Lily James och Sebastian Stan är imponerande porträttlika. På den ena av de två bilderna återskapar de ett av de mest ikoniska fotografier som tagits på paret.

Sebastian Stan och Lily James återskapar ett ikoniskt foto i Pam & Tommy. Foto: Hulu

Tommy Lee och Pamela Andersons fyraåriga äktenskap blev en följetong på löpsedlarna. De gifte sig 1995, efter att ha känt varandra i 96 timmar. När en sexvideo stals under parets smekmånad och läckte ut till allmänheten blev det en jätteskandal som exploaterades till max av tabloidpressen. I backspegeln betraktas det också som historiens första virala video.

Lily James som Pamela Anderson. Foto: Hulu
Sebastian Stan som Tommy Lee. Foto: Hulu

Rand Gauthier, mannen som stal och sålde den famösa sexvideon, spelas av Seth Rogen. Rogen är också med och producerar serien ihop med sin ständiga kompanjon Evan Goldberg. Craig Gillespie regisserar. Däremot är vare sig Pamela Anderson eller Tommy Lee inblandade i produktionen.

Seth Rogen har i en tweet gett ett smakprov på sin egen karaktär och jämfört sig med huvudpersonerna.

Nick Offerman, Taylor Schilling, Andrew Dice Clay, Pepi Sonuga, Spencer Granese och Mozhan Marnò medverkar också i miniserien som ännu inte har något premiärdatum.

Disney äger streamingtjänsten Hulu så Star på Disney+ är det mest troliga alternativet i Sverige för Pam & Tommy.