Första bilden på Bran Stark i säsong 6

HBO fortsätter trolla fansen om Jon Snows vara eller icke vara. Men en Stark som definitivt återkommer i säsong 6 av Game of Thrones är Ned Starks handikappade son Bran.

Senast vi såg till Bran Stark (Isaac Hempstead-Wright) var i finalavsnittet av säsong 4 när han träffade den mystiska Three-Eyed Raven (i säsong 6 spelad av Max von Sydow). Sedan såg vi inte till Bran alls under hela säsong 5. Men i den första teasern för säsong 6 hör man pojkens röst – och nu har vi via Entertainment Weekly också fått se den första bilden av Bran Stark. Den lille prinsen med den bångstyriga frisyren har växt till en tonåring med välklippt frisyr som blivit allt bättre på att kontrollera sin övernaturliga förmåga.

Bran-Stark-Season-1

Isaac Hempstead Wright var bara 12 år när Game of Thrones började filmas. Nu har han hunnit bli 16 år. “Jag kan inte säga så mycket, men jag är tillbaka den här säsongen och det kommer att bli särskilt intressant med Bran. Han har några intressanta visioner”, berättade Hempstead-Wright för The Irish Examiner tidigare i år.

Game of Thrones är tillbaka på HBO Nordic i april. Läs mer nyheter om säsong 6 här och här.