Game of Thrones bakom kulisserna-serie

Kan du inte få nog av Game of Thrones? Nu kan diskussionen fortsätta med hjälp av HBO:s bakom kulisserna-serie The Game Revealed.

I söndags/måndags sändes säsongsfinalen av Game of Thrones, men analyserna av vad som hände under den sjunde säsongen och vad som kommer att hända under den åttonde och sista säsongen är i allra högsta grad levande. Nu ger dessutom HBO alla GoT-fans ännu mer bränsle till diskussionerna.

HBO Nordic har precis lagt ut det första avsnittet av The Game Revealed, en serie i sju avsnitt med bakom kulisserna-material och exklusiva intervjuer från inspelningen. Avsnitten, som sedan läggs ut vecka för vecka på måndagar, kan även ses gratis på HBO Nordics Facebook-sida och Youtube-kanal.

https://www.youtube.com/watch?v=Vrd5wAR-ITc&feature=youtu.be

Det första avsnittet är 14 minuter långt. Där får vi bland annat se hur Aryas (Maisie Williams) ansiktsbyte till Walder Frey gick till och mer av det vackra spanska landskapet som utgör bakgrunden för Danenerys (Emilia Clarke) hem Dragonstone. Avsnitten innehåller också exklusiva intervjuer med regissören till första avsnittet, Jeremy Podeswa, maskkreatören Barrie Gower och flera av skådespelarna.