Trailer: Legends of Tomorrow besöker 70-talet

Tre veckor innan premiären av DC’s Legends of Tomorrow landar en ny trailer. Där får vi följa med superhjältarna på ett besök tillbaka till 70-talet.

I den nya spinoffserien Legends of Tomorrow samlar DC Comics-karaktären Rip Hunter (Arthur Darvill) ihop ett udda gäng superhjältar, goda såväl som onda. Tillsammans reser de tillbaka i tiden för att rädda framtiden – och stoppa superskurken Vandal Savage (Casper Crump) som vill förgöra planeten.

Bland skådespelarna återfinns också Wentworth Miller och Dominic Purcell, som slog igenom som bröderna Michael Scofield och Lincoln Burrows i Prison Break. Caity Lotz som spelade Sara Lance i Arrow återuppstår i Legends of Tomorrow som White Canary. Det är hennes knivkonster som står i centrum i den nya trailern där gänget rest tillbaka till 70-talet.

Den 21 januari är det premiär för Legends of Tomorrow på kanalen The CW som sedan tidigare har Arrow och The Flash som utspelar sig i samma universum, så crossovers är att vänta. I Sverige har Kanal 11 både Arrow och The Flash i sitt stall så gissningsvis hamnar även den tredje DC-serien hos kanalen. De två första säsongerna av Arrow kan ses på Netflix.