Emma Stone i Nathan Fielders skräckkomedi The Curse

Nathan Fielder följer upp The Rehearsal med en skräckkomedi där han spelar make till Emma Stone. En teaser har nu släppts för The Curse som utspelar sig i en fiktiv värld av reality-tv.

Det har varit ganska tyst om Emma Stone ett tag, men plötsligt är hon dubbelt aktuell. Med filmen Poor Things är hon tillbaka i Oscars-racet och nu har också den första teasern släppts för tv-serien The Curse som har premiär i USA den 10 november.

The Curse har skapats av Nathan Fielder som låg bakom dokumentärkomedin The Rehearsal, en ovanlig hybrid mellan en manusdriven och icke manusdriven serie. Han har haft hjälp av filmskaparen och skådespelaren Benny Safdie.

I The Curse spelar Fielder och Stone äkta paret Asher och Whitney som är programledare för en realityserie om personer som byter hus med titeln Flipanthropy. Benny Safdie spelar den fiktiva seriens producent.

Enligt synopsis är Asher och Whitney nygifta och försöker bli gravida samtidigt som de leder sin nya show, men en påstådd förbannelse stör förhållandet.

Serien har beskrivits som genrebrytande och blandar satir, humor och skräck. Att skräcknivån kommer att skruvas upp är inte en alltför långsökt gissning eftersom serien är producerad av A24 som gjort sig känt för skräckfilmer som Midsommar och Hereditary.

The Curse har smygpremiär på New York Film Festval som pågår mellan den 29 september och 15 oktober. Den amerikanska tv-premiären sker sedan på Paramount+ med Showtime den 10 november. Det betyder Skyshowtime i Sverige så småningom på ett ännu inte annonserat datum.