Dunst och Skarsgård i svart komedi

Kirsten Dunst och Alexander Skarsgård som du aldrig sett dem förut. Showtime har släppt den första trailern för On Becoming a God In Central Florida.

Trailern för oss tillbaka till år 1992. I en förort till Orlando i Florida försöker Krystal Stubbs (Kristen Dunst), en lågavlönad anställd på den lokala vattenparken, skapa sig ett liv. Efter att Founders American Merchandise (FAM), en kultliknande multimiljardverksamhet byggd på pyramidspel, drivit henne till ruinens brant försöker hon hämnas. Hon gör det genom att ljuga, bedra och lura sig uppåt i hierarkin fast besluten att leva den amerikanska drömmen. På vägen utvecklar hon en trasslig relation med en av FAM:s mest lojala och fanatiska anhängare innan de affärer hon gör börjar påverka de som står henne närmast.

Krystal Stubbs ställs bland annat mot Alexanders Skarsgårds karaktär som har en prominent roll i trailern iklädd denna peruk:

Förutom Kirsten Dunst och Alexander Skarsgård finns Théodore Levine, Ted Pellerin, Mel Rodriguez, Beth Ditto, Usman Ally, Julie Benz, Melissa De Sousa, John Earl Jelks, Sharon Lawrence, Josh Fadem, Da’Vine Joy Randolph och Mary Steenburgen i rollistan.

Den svarta komedin med det långa namnet har premiär på den amerikanska kabelkanalen Showtime den 25 augusti. HBO Nordic har ännu inte bekräftat något svenskt premiärdatum för On Becoming a God In Central Florida, men ett hett tips är dagen därpå, vilket är brukligt med Showtime-serier.