Don Johnson klar för Ryan Murphys medicindrama

Joshua Jackson var redan klar. Nu ansluter även Don Johnson till Ryan Murphys nya dramaserie Dr Odyssey. Det är dock oklart vilken roll som den gamla Miami Vice-stjärnan ska spela.

I sedvanlig Ryan Murphy-stil så håller han hårt om planerna för Dr Odyssey och det är mycket lite känt om vad serien handlar om förutom att det tros vara en procedurserie inom medicinområdet som är tänkt att ha premiär i höst.

Variety kunde i mars berätta att Joshua Jackson ska leda det nya Ryan Murphy-dramat och nu har Deadline Hollywood avslöjat att även Don Johnson och Philippa Soo är klara för ännu hemliga roller. Enligt källor till Deadline ska ABC-serien utspela sig på ett kryssningsföretag.

Ryan Murphy har skrivit och producerat Dr Odyssey ihop med Jon Robin Baitz och Joe Baken. Paris Barclay ska regissera och är också en av producenterna, precis som Joshua Jackson.

Don Johnson slog igenom på 1980-talet med tv-serien Miami Vice som han sedan följde upp med Nash Bridges. På senare år har Don Johnson, pappa till Dakota, bland annat synts i filmen Knives Out. Philippa Soo är mest känd som en av originalmedlemmarna i musikalen Hamilton. I tv-sammanhang har hon synts i Dopesick och Shining Girls.