De checkar också in på The White Lotus

Natasha Rothwells Belinda är med igen när The White Lotus drar till Thailand. Nu börjar även de nya skådespelarna att checka in. Sex namn är klara för den tredje säsongen av HBO:s succéserie.

HBO-serien The White Lotus är skapad, skriven och regisserad av Mike White. I den första säsongen berättade han satiriskt om strukturell kolonialism och vita människor som tror att de är goda men agerar med avslappnad grymhet. Den andra säsongen hade maskulinitet, femininet och svartsjuka som stora teman.

Vad den tredje kommer att handla om återstår att se, men Mike White har tidigare sagt att han är intresserad av att utforska död, österländsk religion och spiritualitet. Det vi vet är att den nya säsongen kommer att utspela sig på en White Lotus-resort i Thailand och att Natasha Rothwell kommer att reprisera sin roll som spa-managern Belinda Lindsey från säsong ett som utspelade sig på Hawaii.

Natasha Rothwell har berättat för Vanity Fair att hon blev chockad när hon läste de nya berättelserna i manuset för säsong tre: “Jag flämtade högt minst fem gånger, och det här var bara när jag läste om dem.”

HBO har nu också avslöjat namnen på ytterligare sex skådespelare som kommer att vara på plats när inspelningen inleds i Thailand nästa månad. De sex är Leslie Bibb, Jason Isaacs, Parker Posey, Dom Hetrakul, Michelle Monaghan och Tayme Thapthimthong. Ansluter gör även Carrie Coon (The Gilded Age) som blev klar några dagar senare.

Säsong tre av The White Lotus väntas inte till HBO Max förrän under 2025.

Artikeln uppdaterad med castingen av Carrie Coon 2024-01-10.