Trailer: HBO:s The White Lotus

Enlightened-skaparen Mike White tar satiren till hjälp i sin nya miniserie. Nu har HBO släppt den första teasertrailern för The White Lotus.

Den satiriska komediserien utspelar sig under en vecka på en hawaiiansk resort. Gästerna på The White Lotus Resort & Spa har kommit till paradisön för att slappna av och få energi. Alla har dock saker de vill dölja och för varje dag som går tillkommer nya komplexa problem i paradiset som drar ned även hotellets anställda i en nedåtgående spiral.

Connie Brittons Nicole ingår i en familj av a-typer. Foto: HBO

I familjen Mossbacher behandlar typ A-mamman Nicole (Connie Britton) sin familj, inklusive maken Mark (Steve Zahn), som olydiga anställda. Tonårssonen Quinn (Fred Hechinger) är en socialt outvecklad gamer medan dottern Olivia (Sydney Sweeney) och hennes vän Paula (Brittany O’Grady) är skarptungade högskolestudenter med en nedlåtande inställning till omgivningen.

Sydney Sweeney och Brittany O’Grady som Olivia och Paula. Foto: HBO

Shane Patton (Jake Lacy) och hans nyblivna hustru Rachel (Alexandra Daddario) är på smekmånad och nyförälskade, men allt eftersom de lär känna varandra bättre i den nya omgivningen uppstår tvivel och när Shanes mamma Kitty (Molly Shannon) kommer på oväntat besök börjar det gå utför med relationen.

Alexandra Daddario och Jake Lacy som Rachel och Shane. Foto: HBO

Den sista gästen är Tanya McQuoid (Jennifer Coolidge), en rik och instabil kvinna som försöker återhämta sig från sin moders död.

Jennifer Coolidge som Tanya. Foto: HBO

Bland de anställda på The White Lotus återfinns hotellmanagern Armond (Murray Bartlett) och spa-managern, Belinda (Natasha Rothwell).

De anställda på The White Lotus Resort & Spa. Foto: HBO

The White Lotus är en miniserie i sex avsnitt som har premiär på HBO Nordic den 12 juli.