Trailer: Stalker-Joe måltavla i nya säsongen av You

Stalker-Joe får smaka på sin egen medicin i trailern för del ett av den nya säsongen av Netflix hitserie You. Den 9 februari möter vi hans nya alias bland socialiteten i London.

Precis en månad innan premiären släpper Netflix den officiella trailern för säsong fyra av den psykologiska thrillerserien med Penn Badgley i den ledande rollen. Efter tre säsonger, där Joe Goldberg varit en fixerad stalker och mördare, så blir han själv måltavla för en mördare.

Joe Goldberg befinner sig nu i London där han under sitt nya alias professor Johnathan Moore försöker bygga ett nytt liv efter att ha fejkat sin egen död i slutet av säsong tre.

I Europa befinner sig också biblioteksförälskelsen från säsong tre, Marienne (Tati Gabrielle). Men Joe hittar som vanligt också en ny kvinna att fixera sig vid. 

Charlotte Ritchie, bekant från Netflixserien Feelgood och brittiska Ghost, spelar konstgalleristen Kate. När Jonathan Moore bjuds in i hennes vänners rika och privilegierade värld så ogillar Kate nykomligen och blir snabbt misstänksam.

Trailern avslöjar att det också finns en annan mördare i London som riktat sitt intresse mot de förmögna och valt Joe/Jonathan som måltavla.

Netflix har delat upp säsong fyra i två delar om vardera fem avsnitt. Den första delen landar den 9 februari 2023 och den andra en månad senare, den 9 mars.

Här är också några nysläppta bilder.