Bryan Cranston bakom Sneaky Pete

Bryan Cranston är Walter White med alla tv-tittare. Nu vill han göra Giovanni Ribisi känd som Sneaky Pete.

Den 7 augusti gjorde Amazon Studios pilotavsnittet tillgängligt på sin plattform. Nu har tittarna sagt sitt och de vill se mer av Sneaky Pete. Amazon har därför beställt en hel säsong av skaparna Bryan Cranston och David Shore. Cranston känner vi så klart från den ikoniska rollen som Walter White i Breaking Bad. David Shore är mannen bakom sjukhusserien House.

Idéen till serien föddes under Bryan Cranstons tacktal på Emmy-galan förra året då han berättade om det smeknamn han fick som ung grabb av sin familj. Det ledde fram till tv-serien Sneaky Pete som Cranston beskriver som Breaking Bad baklänges.

Giovanni Ribisi, som vi bland annat minns som Poehbes lillebror Frank jr i Vänner, spelar en bedragare som precis släppts ut ur fängelset. Han stjäl sin cellkamrat Petes identitet för att gömma sig från en gangster spelad av Bryan Cranston. Det senare är dock bara en gästroll och Cranston ägnar sig i huvudsak åt att producera serien. Rollistan inkluderar också Marin Ireland, Margo Martindale, Peter Gerety, Libe Barer och Shane McRae.

Här är den officiella trailern för Sneaky Pete: