Blommor viktiga i drama med Sigourney Weaver

Varje blomma har en mening i The Lost Flowers of Alice Hart. I en dramatisk trailer möter vi Alycia Debnam-Carey och Sigourney Weaver som Alice Hart och hennes mormor June.

The Lost Flowers of Alice Hart är en bästsäljande roman av Holly Ringland som nu blivit serie hos Amazon Prime Video. Det är ett familjedrama som spänner över flera decennier och har det australiska naturlandskapet som mäktig kuliss.

Blommor, eld och sagor är viktiga element i den 9-åriga Alice Harts liv. När Alice förlorar sina föräldrar i en mystisk brand flyttas hon till sin mormor June på Thornfield flower farm, en blomsterodling som fungerar som tillflyktsort för andra plågade kvinnor. Där får hon veta att det finns hemligheter dolda i hemligheter om henne själv och föräldrarnas förflutna. När Alice växer upp använder hon blomsterspråket för att berätta saker som är för svåra att prata om. Det är en inre resa som tar Alice till ett känslomässigt klimax och leder till en kamp om sitt eget liv.

Alycia Debnam-Carey som Alice Hart.

Sigourney Weaver som June Hart och Alycia Debnam-Carey (Fear the Walking Dead) som den vuxna Alice Hart har sällskap av Asher Keddie som Sally Morgan, Leah Purcell som Twig North, Frankie Adams som Candy Blue.

The Lost Flowers of Alice Hart består av sju avsnitt som rullas ut under lika många veckor med start den 4 augusti. Här är den nästan tre minuter långa trailern från Prime Video.