Avslutning i september för Sex Education

Det är examensdags i Sex Education. Netflix har meddelat att säsong fyra har premiär den 21 september och att historien om Otis och hans skolkompisar med detta avslutas.

I den kommande fjärde säsongen, som alltså också blir den sista, möter Otis (Asa Butterfield) och Eric (Ncuti Gatwa) en ny värld på deras första dag på Cavendish Sixth Form College. Otis är nervös inför skapandet av sin nya sexklinik medan Eric ber för att de inte ska bli klassens förlorare igen.

Cavendish är en kulturchock för Moordale-studenterna. De trodde de var progressiva men den nya högskolan är på en helt annan nivå. Det är daglig yoga i den gemensamma trädgården, en stark hållbarhets-vibe och ett gäng som är populära för att de är … snälla.

Den 21 september landar de sista åtta avsnitten av den brittiska komediserien framgår det av den här teasern.

Gillian Anderson (Otis mamma Jean) är fortfarande mest känd av skådespelarna i Sex Education och Mikael Persbrandt (Jeans pojkvän Jakob) mest känd i Sverige, men flera av de unga kollegerna har fått sina genombrott och redan använt Netflixserien som avstamp för nya större projekt.

Det gäller inte minst Ncuti Gatwa, Emma Mackey och Connor Swindells som samtliga är aktuella i storfilmen Barbie. Gatwa tar också över rollen som den ikoniska doktorn i Doctor Who senare i år.