Ny superhjälte i satirserien The Boys

En ny superhjälte kliver in i säsong två av Amazon Primes succéserie The Boys. Den nya medlemmen Stormfront har precis presenterat sig.

“Hon är granaten som kastas in Homelanders liv och De sjus värld. Hon orsakar verkligen så många problem”, säger Antony Starr som spelar sociopaten Homelander, ledaren för det korrupta teamet av superhjältar.

I seriealbumet är Stormfront en man och nynazist. I tv-serien The Boys spelas rollen av Aya Cash (You’re the Worst). Stormfront är inte särskilt förtjust i kändiskulten kring de sju superhjältarna. Hon är heller inte rädd för Homelander och är till och med villig att utmana honom. Det är Entertainment Weekly som har de första bilderna på Aya Cash som Stormfront.

Sedan tidigare är det också klart att Patton Oswalt, Goran Visnjic och Claudia Doumit förstärker säsong två i ännu okända roller. Dessutom återkommer tittarfavoriter som Karl Urban (Billy Butcher), Jack Quaid (Hughie), Erin Moriarty (Starlight) och Chace Crawford (The Deep).

The Boys är skapad av Erik Kripke, Evan Goldberg, Seth Rogen. Kripke, mest känd för att även ha skapat Supernatural, är också showrunner för serien som är baserad på Garth Ennis seriealbum med samma namn.

Den första säsongen av satirserien släpptes förra sommaren och blev en oväntad framgång för Amazon Prime. I korthet handlar The Boys om vad som händer om superhjältar missbrukar sina superkrafter. Gänget i The Boys får i uppdrag att avslöja sanningen bakom De sju och Vought, ett konglomerat som är med och döljer superhjältarnas smutsiga affärer. 

Säsong två av The Boys har ännu inte fått något premiärdatum, men det släpptes en kort teaser redan i december: