Se första bilderna från Luke Cage

Du kanske redan sett Daredevil och Jessica Jones och sitter nu och väntar på Netflix tredje superhjälteserie. Då kan vi fresta med de första bilderna från Luke Cage.

Mike Colter, tidigare mest känd som den obehaglige Lemon Bishop i The Good Wife, har huvudrollen som den osårbara superhjälten Luke Cage som redan presenterat sig i Jessica Jones. Luke Cages egen serie är fortfarande en bra bit från premiär, som ryktas bli i april nästa år, men i väntan på det finns nytagna bilder från inspelningen att glädja sig åt.

Luke är den tredje av fyra serier som görs i samarbete mellan Netflix och Marvel Studios. Först lanserades Daredevil i början av året och följdes i november upp med Jessica Jones. Nästa år förväntas Netflix släppa den andra säsongen av Daredevil, den första säsongen av Luke Cage och den första säsongen av Iron Fist. Kanske även en andra säsong av Jessica Jones. Allt ska sedan kulminera i The Defenders, den supergrupp som bildas av de fyra hjältarna ihop.

Du kan naturligtvis läsa Stream Sveriges recensioner både av Daredevil och Jessica Jones. De finns här och här. Luke Cage-bilderna, flera med Rosario Dawson som spelar Claire Tempel, finns här nedanför.

Cage1Cage2Cage3Cage4Cage5