Ash från Evil Dead-filmerna tillbaka

Ash är tillbaka! 30 år efter filmtrilogin fortsätter han plöja runt med motorsågen i en ny trailer för tv-serien Ash VS Evil Dead.

ORG7854-15-S_EDS1_fb_1200x1788_fullLength[4]

Ash VS Evil Dead är alltså en fortsättning på Evil Dead-filmerna av Sam Raimi. Samma gäng som gjorde kulttrilogin fortsätter nu sin historia 30 år senare – men denna gång hos tv-kanalen Starz. Sam Raimi har själv regisserat det första avsnittet av den nya tv-serien. Han producerar ihop med bland andra vapendragaren Rob Tapert. De två gjorde också tv-serie av Spartacus och har även planer på att återuppliva Xena – krigarprinsessan, som skapades av Tapert och hade dennes fru Lucy Lawless i huvudrollen.

Bruce Campbell spelar nu en betydligt äldre Ash som tillbringat de senaste 30 åren med att försöka undvika ansvar och Evil Dead-terror, men när världen står inför en katastrof blir Ash mänsklighetens enda hopp. Lucy Lawless, Ray Santiago, Dana DeLorenzo och Jill Marie Jones är andra namn i rollistan.

Starz-serien har lämpligt nog premiär på Halloween, den 31 oktober. den första säsongen består av tio avsnitt. Här är en ny trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=JxV4jKsxOs0