Teaser: Ash vs Evil Dead säsong två

Splatteräventyret i Ash vs Evil Dead fortsätter. Starz har precis släppt den första bloddrypande teasern för säsong två av skräckserien med antihjälten Ash Williams.

Kultfilmen Evil Dead från 1981 kostade 375 000 dollar att göra, men drog in mer än 29 miljoner dollar världen över. Det var där vi för första gången mötte Ash Williams. Förra året gjorde han comeback i en tv-serie skapad av samma team som jobbade ihop även för 35 år sedan: regissören Sam Raimi hans producentpartner Robert Tapert samt skådespelaren Bruce Campbell, som återigen spänner fast motorsågen på armstumpen i rollen som Ash.

I säsong två beger sig Ash hem till Elk Grove för att bilda en ohelig allians med den tidigare fienden Ruby (Lucy Lawless) som nu har den förhäxade boken Necronomicon Ex Mortis i sin ägo. Nya för säsongen är Lee Majors, Michelle Hurd och Ted Raimi (bror till producenterna Sam och Ivan Raimi)

Den första säsongen av tv-serien Ash vs Evil Dead hade premiär lagom till Halloween förre året på Starz i USA och C More i Sverige. Man kan förmoda att det blir likadant i år. Vi vet i alla fall via den första mycket blodiga teasertrailern för säsong två att serien återkommer i oktober.

Den första säsongens tio avsnitt finns att streama på C More. Läs vår fyrstjärniga recension av Ash vs Evil Dead här.