And Just Like That … dyker Samantha upp till slut

Ett nytt kapitel av Sex and the City står för dörren. Trailern bekräftar att Aidan är tillbaka. Men inte nog med det. Det blir också en cameo från Samantha i säsong två av And Just Like That.

Ytterligare en säsong är inspelad med Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon och Kristin Davis som bästa vännerna Carrie, Miranda och Charlotte, vars liv i den första säsongen av Sex and the City-spinoffen gick vidare utan Samantha (Kim Catrell).

Det går mestadels vidare utan Samantha även i den andra säsongen, men den stora överraskningen är att Kim Catrall faktiskt gått med på att göra en cameo trots sitt komplicerade förhållande till både serien och dess skådespelare.

Samantha syns inte till i den nysläppta trailern men det har bekräftats att Catrall kommer att finnas i andra änden på ett telefonsamtal mellan Carrie och Samantha.

Den nya säsongens buzz har annars hittills mest handlat om John Corbett som kommer att medverka i flera avsnitt som Carrie Bradshaws ex-fästman Aidan Shaw. Återföreningen blev känd redan i januari när HBO släppte de första bilderna, och hans medverkan bekräftas också i den nysläppta trailern. Dessutom tycks Mirandas förhållande med Che skakigt och i en annan scen syns en mycket överförfriskad Charlotte.

Säsong två av And Just Like That har premiär på HBO Max den 23 juni.