And Just Like That … blir det även en tredje säsong

Historien om Carrie, Miranda och Charlotte är inte över med veckans final av säsong två. Sex and the City-spinoffen And Just Like That har förnyats även för en tredje säsong.

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon och Kristin Davis spelar bästa vännerna Carrie, Miranda och Charlotte, vars liv i Sex and the City-spinoffen gått vidare utan Samantha.

Att Kim Cattrall trots allt kommer att finnas i andra änden av ett telefonsamtal mellan Carrie och Samantha i säsongsfinalen den 24 augusti har av vissa setts som ett tecken på att det också innebär en seriefinal. Men så är inte fallet. HBO Max, eller bara Max som streamingtjänsten numera heter i USA, har förnyat And Just Like That med minst en säsong till.

“Vi är glada över att få tillbringa mer tid i Sex and the City-universumet och berätta nya historier om livet för dessa relaterbara och inspirerande karaktärer spelade av dessa fantastiska skådespelare. And Just Lika That …här kommer säsong tre,” säger producenten och showrunner Michel Patrick King i ett uttalande.

Säsong två har förstärkts av John Corbetts återkomst som Aidan. I rollistan finns även Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Mario Cantone, David Eigenberg, Evan Handler, Christopher Jackson, Niall Cunningham, Cathy Ang, och Alexa Swinton.