And Just Like That … blir det ny säsong

Stjärnorna vill fortsätta jobba ihop. Då finns det inga skäl att tveka för HBO som nu förnyat Sex and the City-spinoffen And Just Like That.

HBO:s innehållschef Casey Bloys avslöjade inför seriefinalen i början av februari att And Just Like That var HBO Max största streamingframgång så långt. När sedan seriens showrunner Michael Patrick King och den stora stjärnan och exekutiva producenten Sarah Jessica Parker gjorde klart att de ville fortsätta så blev beslutet mer av en formalitet.

I dag blev det officiellt att det blir en andra säsong av spinoffen som blev en stor tv-snackis av flera olika skäl. Frånvaron av Kim Cattralls Samantha var en. Den kontroversiella karaktären Che Diaz (Sara Ramirez) en annan. Utvecklingen för Miranda (Cynthia Nixon) en tredje.

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon och Kristin Davis är alla bekräftade att återvända, både som skådespelare och producenter. Likaså showrunner Michal Patrick King som gett följande kommentar: “Jag är förtjust och glad över att få berätta fler historier om dessa vibrerande och tuffa karaktärer – spelade av dessa kraftfulla, fantastiska skådespelare. Faktum är att vi är överförtjusta. And Just Like That … är vårt sexliv åter.”

Sarah Aubrey är chef för originalinnehåll hos HBO Max: “Vi har glatts åt den kulturella konversation som genererats av dessa karaktärer och deras historier, satta i en värld vi redan känner och älskar så mycket. Vi är stolta över det arbete som Michael Patrick King och våra underbara författare, skådespelare och crew har gjort för att ta de här historierna till tv-skärmarna. Vi kan inte vänta på att låta fansen se vad händer i säsong 2!”