Vårpremiär för The Time Traveler’s Wife

Bearbetningen av The Time Traveler’s Wife kommer till HBO Max i vår. Rose Leslie och Theo James spelar paret i det tidsmagiska förhållandet.

HBO har under sin TCA-dag både släppt bilder på huvudkaraktärerna och annonserat att det blir vårpremiär för The Time Traveler’s Wife. Exakt datum återstår dock fortfarande att presentera.

Audrey Niffenegger populära kärleksroman The Time Traveler’s Wife (Tidsresenärens hustru) blev film redan 2009, då med Rachel McAdams och Eric Bana i huvudrollerna. I HBO:s miniserie i sex delar är det Rose Leslie och Theo James som spelar Clare Abshire och Henry DeTamble, vars äktenskap är komplicerat – på grund av tidsresenärsaspekten.

Steven Moffat, skapare av Sherlock och länge huvudförfattare för Dr Who, svarar för den nya bearbetningen.

Rose Leslie.

Rose Leslie är mest känd för att ha mött maken Kit Harrington under inspelningen av Game of Thrones och har även synts i The Good Fight. Theo James slog igenom i brittiska perioddramat Sanditon, som han till fansens förtvivlan hoppade av inför den andra säsongen.

Theo James.

I The Time Traveler’s Wife spelar de två ett på ytan helt vanligt kärlekspar. Men i själva verket har de ett ovanligt problem. Ett genetisk störning gör att Henry reser i tiden, utan någon möjlighet att kontrollera när eller var resorna tar honom. Desmin Borges och Natasha Lopez spelar Clares goda vänner Gomez och Charisse, som tröstar henne men inledningsvis är misstänksamma mot Henry.

Natasha Lopez.
Desmin Borges.