Trailer: Toni Collette i Pieces of Her

Hur väl känner du egentligen dina föräldrar? Toni Collette och Bella Heathcote spelar mor och dotter i Netflix thrillerserie Pieces of Her.

Thrillermysteriet Pieces of Her utspelar sig i en liten sömning stad i Georgia som skakas om av en våldsam och tragisk händelse som ger ringar på vattnet och för evigt påverkar relationen mellan en mor och en dotter.

Bella Heathcote som Andy Oliver och Toni Collette som Laura Oliver Foto: Mark Rogers/Netflix

En mörk hemlighet från moderns förflutna flyter upp till ytan och tvingar dottern på flykt genom Amerika medan hon försöker pussla ihop den dolda identitet som modern har hållit hemlig så länge.

Bella Heathcote som Andy Oliver. Foto: Mark Rogers/Netflix

Modern Laura Oliver spelas av Toni Collette som är tillbaka hos Netflix där hon tidigare hyllats för sin insats i Unbelieveable. Dottern Andy Oliver spelas av Bella Heathcote.

Toni Collette som Laura Oliver och Bella Heathcote som Andy Oliver i Pieces of Her. Foto: Mark Rogers/Netflix

Samma gäng som producerade Big Little Lies och The Undoing ligger bakom Pieces of Her. Netflixserien, som har premiär den 4 mars, är baserad på en bästsäljande roman av Karin Slaughter, en författare som brukar placeras in i samma skönlitterära fåra som Gillian Flynn (Gone Girl, Sharp Objects) och Liane Moriarty (Big Little Lies).

Manusförfattaren Charlotte Stoudt (House of Cards) är showrunner och delar producentansvaret med bland andra den Emmy-nominerade regissören Lesli Linka Glatter (Homeland).