Trailer: Wednesday-stjärnans nya mordmysterium

Emma Myers från Wednesday har ett nytt mordmysterium att lösa. Netflix har släppt trailern för tv-versionen av Holly Jacksons bästsäljare A Good Girl’s Guide to Murder.

Holly Jacksons Young Adult-mysterium A Good Girl’s Guide To Murder tog världen med storm när boken kom ut 2019. I juni förra året annonserade brittiska BBC att huvudkaraktärerna Pip Fitz-Amobi och Ravi i tv-dramatiseringen ska spelas av Emma Myers, känd som Enid Sinclair i Netflix succéserie Wednesday, och nykomlingen Zain Iqbal. I april stod det klart att BBC-serien först skulle visas hemma i Storbritannien och därefter landa hos Netflix.

Nu har Netflix släppt en trailer och annonserat att mordmysteriet har premiär den 1 augusti.

BBC-serien följer hur den smarta men något tunnelseende 17-åringa Pip utreder ett mord på en student som dödats några år tidigare.

Synopsis i korthet: För fem år sedan mördades skoleleven Annie Bell av sin pojkvän Sal Singh. Fallet avgjort. Polisen är säkra på att han är skyldig. Alla i staden vet att han gjorde det. Men smarta Pip Fitz-Amobi är inte så säker och fast besluten att bevisa att hon har rätt. Och om Sal Sing inte är en mördare och den riktige mördaren finns där ute, hur långt kommer de att gå för att hålla sanningen från Pip?

“Att få vara Pip har varit en dröm. Vare sig du har läst boken eller inte är A Good Girl’s Guide to Murder en totalupplevelse. jag tror folk verkligen kommer att gilla det”, säger Emma Myers till Netflix Tudum.